Earth hour

Hejsan! Förut var det Earth hour! Hoppas ni släckte ner allt då! Det gjorde vi. Just nu gör jag inlägg med pappas iPhone :) ser på Disney Channel lite .
Bild från Earth hour;)

Make-up, nails and walk.

Make-up
Tjaba! Förut kom jag, Lisa och Clara(min syrra) på att vi skulle sminka oss, det blev rätt bra.. hehe.
Men ja vi tog bort det sen!
Nails
Sen efter maten målade vi naglarna, mina vart bra och sen så tog jag ett lack som gör naglarna mattare i färgen, och då vart allt förstört, tog bort det men ska nog göra nya sen ändå.. :) Eller imorgon. ^^
Walk
Och jaa, sen gick vi tre och mamma ut på promenad igen. Eller vi vände lite tidigare än mamma så hon är fortfarande ute och går jaja.

hejdå!



Lisa, Clara och Lisa förut på photoshoot!

PHOTOSHOOT




Hallå allihopa! Jag, Clara och Lisa har fotat och bilderna ovan är tagna av Lisa och Clara ^^ Nu ska vi dricka te så jag hinner inte lägga ut fler bilder, + att det tar så himla långt tid! :c Det är bara ca +8 grader och jätte blåsigt ute men vem offrar sig inte för lite snygga bilder?

Boring.

Hej!

Nu sitter jag och förut målade jag lite i mitt top model block.. Lisa och hennes morsa åt våfflor/fika här förut och så stannade Lisa. Egentligen skulle kaanske mina kompisar med deras morsor komma på lite fika men mamma har inte fått svar på sms :et än :P iaf så har jag så himla tråkigt. Men nu ska jag sätta mig och läsa lite Julia tidning och sedan kanske gå ut eller nåt!

målat igår:

Den gula är mkt finare IRL och den blåa är mörkare blå, och lite failad.. Iaf gjorde klart bilden förut med bakgrund och ja.. färger!

vart sådär bra ska kanske göra smoothie nu innan jag läser!

Sovit gott?

Hallå där!
Idag vaknade jag upp till sol och fint väder, men tyvärr blåser det så himla mkt ute idag, såg att i Stockholm var det snöstorm, konstigt, men gött att slippa det just här iaf. Det kommer kanske ikväll.. imorrn? Eller något! Idag ska jag nog bara vara hemma och tråka. :c Jag får väl hitta på något.. kanske? :P

Min syrras kompis Lisa
kommer idag iaf.. Hon ska vara med min syrra då, men jaja.

Godmorgon :)

Hello! Nyvaken?!
Idag händer väl inte mycket lr?
Jag hade en rolig dag igår med min söta
Kusin Melker ;)<3
See ya
//lydde
Ps bild på min söta hund sd
Jusste vi sätte upp stutsmattan igår ska nog stutsa lite idag då :)

SUN GOES DOWN TUESDAY WEEK 13




TÄVLING! Vinn en länkning på webbsida och i bloggen!

Hello!

Lite dålig bild, tävlingen går ut på att du ska svara på vem denna tjejen är. Jag har ritat av en känd bloggerska i mitt top model block som ni ser, så gissa nu och du kan såklart vinna något!

Pris: Min modell på gosupermodel.se skapar forum där din blogg får reklam och läkning och mejlar mina kompisar att de ska kolla bloggen. Du får även en vanlig länkning här på min blogg! :)

Vinnaren presenteras på måndag eftermiddag här på bloggen!

DAGENS OUTFIT A-I


Tröja - Wiwex | Byxor - Cubus

PROMENIX!

Hej! Ska ut på promenad just nu, senare kommer en liiiten liiten tävling och Dagens outfit!
Kram!

IT'S FRIDAY FRIDAY

Godmoooorgoon! :)
Hoppas allt är bra för er jag är glad och pigg och det äntligen fredag! Efter skolan så vet jag inte vad jag ska göra får se vad jag hittar på! Ja det är -2, blå himmel och solen stiger snart upp bakom skogen i öst! Det ska kanske bli snö idag vilket gör mig besviken men nu tänker jag inte på  det.. Det ser ut att bli fint iaf!

I helgen har jag väl inga planer vad jag vet, ska kanske åka till ett nyöppnat köpcenter, just check it out^^ Eller kanske inte.. haha. På söndag visar jag upp dansen jag var med på i onsdags! Det blir kul. Hoppas jag blir Läxfri i helgen! det blir jag nog hehe..

Min syrras juliatidningar kort från i somras. Det står årtal på dem och de första är från 2006 och hon slutade prenumenera år 2011. Då började jag istället! :)  de två längst till vänster är asgamla som hon köpt på en marknad!

SVERIGES VÄRSTA BILFÖRARE

Hello!

Sitter och ser på det just nu hehe.
Förut innan scout dammsugade jag köket+vardagsrummet. Eller ja typ hela nedervåningen, jag hann inte göra en smoothie! :c Scout var kul och sen har jag inte gjort något! Hörs imorgon<3 Är så extremt shoppingsugen!! :cc<3

Yees!

Hello! Nu är jag äntligen klar ned mina läxor :))
Ska förbereda mig inför scout snart
Förut gjorde jag en isig hallon smothee lr hur d stavad ;)

MATTE MATTE MATTE!

Hallå bloggen!

Idag trodde jag att jag skulle få plugga hela dagen med svenska, matte, engelska men som tur var så hände detta: På sista mattelektionen fick jag göra matteläxan, gött! Svenskan glömde jag på skolan, det var synd men jag gör den imorgon på Elevens val. Engelskan är bara några glosor att öva in. Det tar inte så mycket tid så nu är jag fri från läxor , iaf idag! Haha. Det har inte varit lika bra väder idag och det är trååkigt! Iaf så ska jag på scout senare(vi kommer få baka! Och äta cookies! mamma har hand om "påskfest" idag på scout. Jag ska göra smoothie sen, IGEN! Haha tredje gången gillt blire då. Måste spara på yoghurten till dom andra i min familj kanske. skitsam!

Nu har jag inget att göra men jag kan berätta att vi hade NP (Nationella Prov) i matte idag! Det gick bra tycker jag jag tycker att alla NP hittils har varit superenkla i matte och svenska. Hoppas det blir lika enkelt i engelska, är lite tveksam där men det är nog bra! Jag ska nog städa lite på rummet nu och sedan ta tag i min låda igen, kanske. Hehe..

På rasten i  skolan i tisdags? Min fot till vänster, Lyddes till höger.
image description

Sveriges mästerkock :D

Ser på ja ni vet och ja har varit och bowlat idag med min bästa
Kusin och såklart min Goa vän Stina :<3
Nu blir det tv mys!
//lydde

NAGLAR OCH SMOOTHIE




lacken på översta bilden använde jag till vänsterhanden de andra lacken har jag inte bild på, gjorde typ i färgordning och det blev inte så bra men skitsam! Gjorde smoothie förut också! mums!

//a-i

FLUGOR!! >:(

Usch usch uuuusch!!

Vi har hundratusentals flugor överallt hemma känns det som, mamma säger att det luktar nå surt kött men hon har ju slängt de! Usch hatar flugor. Så äckliga!!

Förut var det dans som ni säkert vet.
Det var kul, vi lärde oss en dans
till låten Above All tror jag den heter.

Efter det kom ungdomsledaren som även hade dansen, hit och åt mat och nu sitter jag här.. måste se till att få fler läsare så ni får så himla gärna tipsa kompisar och många ni känner och kommentera mer än gärna!!

MÅSTE HA!


Alla saker kommer från samtliga affärer: Bikbok, H&M, GinaTricot.

Tidinställt inlägg, är faktiskt på dans nu, vi ses!!

//A-I

Hej!


Godmorgon på er! Idag vet ni nog att vi ska på dans, min kusin är morgonpigg och ser på bolibompa just nu. Lite molnigt idag, synd! Men det blir nog kul på dansen ändå!! bild från igår

Vi hörs senare! // a-i

God morgon!

Hello!
Har precis vaknat :D
Idag blir det dans
Det blir skoj :))

Lite bilder sen igår på skolan
D är jag och a-i
///lydde

Natti!

Godnatt önskar vi er och imorgon ska vi två på dans i två timmar klockan 12-14. Vi har alltså studiedag, men vi hörs imorgon!
Godnatt!! Sov gott! :))

//L A

+20 grader




Hej! Min dag idag har varit underbar. På rasterna i skolan hade jag och Lydde jättekul haha och det har varit så gött väder! Förut kom vår lilla kusin 6 år till oss :)) Hon ska sova här. Sen var vi på promenad och jag tog alla bilder utom den sista den tog mamma. Det är min 2/3 outfit från idag. Bytte om när jag kom hem och nu har jag bytt till shorts och linne! Svettas ju!

Dagens 2:a outfit:
T-shirt från H&M, Gul jeansjacka från H&M, Byxor från Cubus, Converse.

Alla utom första bilden har jag redigerat, la bara på lite starkare färger, kram!

SMOOTHIE



Hejsan!  Förut gjorde vi smoothie. Om ni undrar över receptet så slänger jag bara ner lite yoghurt, några frysta jordgubbar och socker i mixern och mixar. Jag har inget riktigt recept eller mått. Bara gör något. Riktigt gott att ha flingor som brytning av det söta. Min smoothie hade ganska mycket socker ^^

Skolan :S

Hej..
Sitter på skolan och väntar på att
D snart ska ringa in :D
/lydde

MORNING!

Hej!

Här sitter en morgonpigg tjej som snart ska till skolan.. Jag har inte mycket att säga mer än att det blir inte mycket uppdatering de närmsta dagarna iaf inte av mig, A-I. Idag kommer mina småkusiner som sover här tills imorgon då vi har studiedag och då åker jag på dansdag, det gör L med. Från 12 till 14. Det ska bli så himla kul! Kanske något mobilinlägg vem vet!

gammal bild, hahahaha

// A-I

Dagens outfit A-I



Shortsen och skjortan är nya plagg och jag älskar dom. Shorts från Gina och sjorta från Bikbok.

// A-I

Hejsan!

Hallå, jag och min kompis har just skaffat en blogg. Vi är två tjejer på 12 år. Våra namn är ganska ovnaliga. Men ni kan ju gissa er till dom!  Vi båda älskar att fotografera och jag som skriver använder Canon EOS 1100D och min kompis fotar med Canon EOS 1000D. Jag hoppas ni vill läsa våran blogg, jag jobbar med designen om ni ser att bloggen är ful.

//A-I

Välkommen till min nya blogg!

L A

Blogg om mode, foto och vardag

RSS 2.0