Sol, eld och rök

Hejhejhej!!
Idag , eller rättare sagt denna vecka har jag haft det bra ;P imorgon sticker jag, mamma, syrran, Lisa och hennes mamma :) Jag berättar allting när jag kommer hem på måndag, eller på tisdag! Skolan har ju ledigt nu på måndag o tisdag så de blir gött! Ska shoppa asamkt nu när vi anländer i staden! :)) Ja, nu vill ni veta Vart vi ska men det säger jag inte,  haha! men vi hörs!
//a-i
bilder från veckan.




nu ska jag vara social, har nämligen min kusin här! En annan rolig sak var att jag visste inte att mina kusiner (9, 8 år) gillade one direction! det är kul! :D för jag älskar ju dom som ni vet ;)

GINA TRICOT <3

Detta är en del av det jag ANTAGLIGEN SKA HA! de aprikosa byxorna, möjligen i någon annan färg (rosa, gul, grön) så Clara du får inte köpa detta i första hand!!







Yey!

Hejsan!

Jag har just varit ute vid ladgårn som vi ska riva, och tjänat 402kr. Pappa kastade ner alla tegelpannorna och för varje panna som jag la i finahögar fick jag 2 kr för! Nu är jag rätt sliten efter 200 panner och gottar mig lite <3

Hej!

Då!

SMÅTT O GOTT


Jag har bakat muffins med 3 andra kompisar och fotat lite ute!

Söta Kotten som nosar lite på stolen och lördagens(igår) outfit, tröja ZARA, byxor Cubus, skärp gammalt!

Först snöade det, sen kom solen och smälte snön, det blev helt glittrigt ute, vilket jag fångade på bild! Även gjort en hemskt tråkig matteläxa!

Alla bilder är från denna vecka :) av A-I

Sryy

Hej! Nu är jag hos farfar. Har varit och köpt en bokhylla på Ikea samt lite förvarings lådor till mitt rum. Köpte också världens bästa cd skiva med one direction <33

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag/vi är besatta av 1D och särskilt Harry styles så vi ägnar dagarna åt att tänka på dom :)) // à-i

17 APRIL

Hejsvejs!

Idag var det en vanlig dag i skolan men vädret har varit extremt blandat, alla årstider kan man säga, som Lydde sa! ;P Ena sekunden var det sol och "sommar" och andra sekunden haglade det supermycket! Idag har det varit molnigt, haglat supermycket, snöat världens största flingor som sedan smält bort av att solen kom och var varm igen! Just nu kan jag säga att det är ganska mycket sol och liiite moln! Men solen är påväg neråt iaf :P
Värsta väderinlägget hehe.

Förut var det teaterskola och efter det gjorde jag lite av matteläxan och sen har jag typ bara spelat sims 2 för det mesta ;) Har börjat nörda det då min syster plockade fram det igår ;) Men det är faktiskt kul! :D

Ska kanske hoppa lite på studsmattan nu, vi hörs, byyyeee!

//A-I

VÅRAN ÄLSKADE STUDSMATTA

LOVELY ♥

ska nog ut och hoppa lite med pappa! Jippi för med han så flyger man högt haha :))
Vet att våran blå kant är sönder, så vi har inte den ^^

FJÄLLA :)

Hej jag har somsagt vart i fjällen för slalom typ ;) tog inga backbilder men utsikten från stugan var superhärlig! ;D



Vi fick snö alla dagar utom torsdagen, den sista bilden är därifrån! Men varje kväll sprack det upp lite, men varje morgon var det snöigt/dimmigt utom torsdagen! Men det var bra ändå, kram<3

HALLÅ! :)

hei hei bloggeeen<3

Nej jag skoja bara, idag var jag på möte och hade söndax de gick kanonbra och sen cyklade jag och mamma på en liten tur. Efter de skulle vi till Lisas familj typ på middag och där spelade vi Sims 2 och läste gamla SOLO tidningar! Vi såg också på Wermland Forever och usch vad det programmet skämmer ut hela Värmland!! Sen så kan jag berätta att igår kom studsmattan upp och en riktigt glad tjej hoppade då. Alltså jag^^ Pappa tog lite hoppbilder som jag kan visa, jag bara längtar till om två veckor då jag, syrran, mamma, Lisa och hennes mamma ska åka på en liten resa! Åh jag ska bara shoppa och vi ska se på en show, teater typ också <3 Det blir superkul men berättar mer senare om det! Bild från när jag nyligen fotade lite i kvällssol (som inte är bra att fota i..)

bilden är typ på en vattenpöl ;)

JEANS




Jeans/Lindex Tisha/Cubus Kofta/KappAhl Skinnjacka/Cubus Skor/Converse
/a-i

Church

Hej!! A-i här nu ska jag till kyrkan och efter det bort så kanske nt bloggar så Mkt hejdåå!

CHOCOLATE <3

Hejsan !
Varit i fjällen, kom hem igår och det var en kul resa, berättar mer senare för att nu åker vi och hämtar ut min chokladfontän som jag ska få<3 Vi ska köpa en chokladkaka också så jag kan testa den <3 tror att den är ganska liten men det får väl bli en överraskning <3 Jag får den helt gratis som bonuspremie och jag längtar efter den, bara den funkar nu då ^^

kram a-i
Dagens outfit lite dålig webcam bild ^^
skjorta - Bikbok gammal, byxor Cubus
usch usch usch skjoran har inte den där spyiga färgen utan denna:
gammal bild ^^

WATER WATER WATER part 1











PHOTOSHOOT BILDER!

Modell: Jag(A-I) Foto: Clara och Lisa Kamera: Canon EOS 1000D (min syrras! ^^) Sjalen kommer ifrån Lindex (barnavdelning!)


Modell: Lisa Foto: Clara Kamera: Samma!



Detta är tidinställt inlägg jag är förhoppningsvis i fjällen nu!

FLOWERS IN THA HOUSE ||





Canon EOS 1100D Modell: Jag Foto: Jag
//a-i

Vad jag vill eller ska ha! :)) //a-i

vero moda
cubus
bikbok
gina tricot
gina tricot

Tidinställt 2


Efter en dag ute i backen så blire gott med lite middag nu!
Bilden är tagen av Lisa (lisasliiv.blogg.se) !!

är inte säker på detta men det är nog ungefär så!! eftersom jag skriver inte detta just nu för det är tidinställt :/

Tidinställt 1

Nu är jag förhoppningsvis i Hemsedal om inget hänt! :) Och åker nog slalom typ nu, ganska nyligen kommit ut i backen och det måste bli bra väder annars blire tråkigt! Eller ja det blir kul ändå!

ARKIVBILDER JAG ÄR NÖJD MED




Alla med Canon EOS 1100D sista bilden redigerad i picnik med "Boost" - ger starkare färger!

WATER SNEAK PEAK!! :o


somsagt kommer fler bilder på fredag, den 13:e april! :)

Hello!!

Ojj nu var d längesen jag bloggade tur att À-i bloggar ofta ;)
Jag ser iaf på kvällen är din och smartare än en femteklassare
Imorron drar ja t fjällen ååh vad jag längtat bara några timmar i bilen så...../
See ya /lydde

EASTER EVE

Hej, godkväll och godnatt!

Ska ge mig ut och fota nu in i det sista när solen går ner! <3 imorgon sticker vi till fjällen men det kommer massa inlägg som är tidisntällda, iaf minst ett inlägg varje dag, men blir nog lite bloggning imorrn bitti :)

hejdå

Glad påsk!!

Hej, godmorgon och glad påsk! Sitter och målar påskbrev. Förut var kusinerna här med påskbrev och snart kommer farfar med min faster+ en annan kusin. Hoppas ni får en rolig påsk Och ät mycket godis!! /a-i

Gospel

Sitter och lyssnar på konserten den är bra! :) kram à-i

anniidaa @ fashiolista

Följ mig!

OREDA I GARDEROBEN? INTE LÄNGRE! :))

Kolla vad jag gjorde igår!! Ska nog få en till sån låda men jag har bara en just nu, låda och garderob från Ikea<3
Ska okså städa den andra hyllan som ni ser! Men inte förrän efter fjällen tror jag! Jag har två hyllor och över dom är det galgar typ och kläder såklart! Usch känns som jag har skitmycket kläder! Hade ca 20 kjolar men tog bort massa som var försmå.. vet inte riktigt hur många jag har nu!

FÖRE:

EFTER:

Usch innan jag städade så kunde man knappt hitta något utan att rota ut allting typ, dessutom låg där längst in massa kläder jag aldrig använder! Nu är det nytt och fräscht och det känns så härligt!!

ps, om ni undrar så kommer bilderna jag fotade förut med vattendroppar och vatten att komma upp om en vecka på bloggen, håll utkik! Alltså fredag den.. OMG 13:e!! :cc Vi åker hem på fredagen tänk om vi krockar, ja antagligen inte men jaja!

iPhone

Hej! Förut fotade jag vattensplash och droppar på cd skiva! Vart nöjd med några men kameran ville inte fokusera på det som jag ville hehe!!!! Bye

LIKE A ROSE TRAMPLED ON THE GROUND

Jag var i kyrkan idag och dansade till en jättebra låt Above All :) Sen kom våran föredetta ungdomsledare + våra grannar och kompisar Johanna (johannaarvidsson.devote.se) och Gabbe och ja ni fattar ^^ haha!
nu ska jag nog fota lite och jag tror jag nämnde att jag hette anniida på instagram så om ni följer mig så kommer jag följa er! Så att.. FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM SÅ FÖLJER JAG DIG! anniida @ instagram. :)
Somsagt så ska jag nog testa att fota lite vatten, vattendroppar och kanske lite vatten på nån cd skiva! Ska bli spännande har typ aldrig fotat vatten förr, måste bara testa!! :))
Ikväll blire konsert, mamma är med i en kör som heter Real Gospel i kyrkan så vi ska kolla! 

Ni kan inte förstå hur mycket jag älskar rosor <3

Långfredagen 6 april

HEJ!!

Åh jag längtar jättemycket till imorgon, självaste påskafton och såklart har då påskharen lagt ut ägg i trädgården med massa godis i <3 (bara inte pappa har lurat oss om påskharen?, haha) Så imorgon bitti efter frukosten går jag ut och letar :)) Det är så kul, men en tråkig sak är.. DET SNÖAR(!!) jag fattar inte riktigt hur assååå :cc Det ska vara våår och på påsk brukar det alltid vara fiint väder ju!

Idag är det långfredan så jag ska på gudstjänst och medverka med att dansa med Lydde och en annan kompis Stina! Det blir nog bra eftersom vi gjorde dansen i söndags också ^^ Det är typ en lovsångsdans.

Nu ska jag nog ta lite frukost och sen åker vi!
Godmorgon och ha en bra dag!

Sov sött

Nu ligger jag i sängen haha ska läsa lite nu i Julia tidningen Godnatt<3

5 APRIL

Hallå där bloggen!

Idag har jag varit hemma hela dagen och haft ganska tråkigt. Först var jag ensam hemma när mamma var borta ett ärende och när hon kom hem åt vi typ lunch och sen så tog vi typ råa ägg och gjorde hål och blåste ut allt inuti, sen så kokade vi skalen tillsammans med lök och nu ser de ut som bruna typ fågelägg! Vi har det som pynt som ni ser på bilden nedan! Sen har jag typ bara sett på tv, gjort påskbrev, gjort smoothie och fotat litegrann! Har fixat tre stycken tidinställda inlägg, ett till söndag, ett till måndag och ett till onsdag, det får nog räcka nu (har redan fixat till de andra dagarna!)  för att det kan bli lite mobilinlägg kanske ^^ Både jag och Lydde ska till Hemsedal och vi kommer hem på fredag, om ni undrar så är de i Norge som jag redan har sagt!

Vi börjar få mindre kommentarer så kommentera gärna och tipsa era vänner om våran blogg! Säg gärna till om det finns något vi kan förbättra!!

Boring

Hej! Nu ser jag på ett gammalt projekt runway program och har tråkigt. Berättar om min dag ikväll //a-i

FLOWERS IN THA HOUSE!






Det var allt för nu! Nu ska jag fixa lite tidinställda! :) Canon EOS 1100D

FEATHERS



Tröja - Lindex || Highwaist byxor - Vero Moda || //a-i

NIGHTY!

Hejsan!!

Imorgon är jag somsagt ledig så jag har inte så att jag måste lägga mig ännu, men jag ska nog snart lägga mig ändå! :) Hoppas ni sover gott inatt!! arkivbild <3
image description

Foto m.m.

Helloo!!

Idag är de så gött att inte ha skola på länge <3 Iaf har fotat, sett på tv idag!
Nu ska jag göra smoothie, haha min nya livsstil, "Smoothie varje vecka gör dig glad!" eller nåt, haha!!
Idag försökte jag skaffa fashionlista vilket inte funkade såå bra! Skitsam ^^

Imorgon visar jag det som jag har fotat, mest blommor typ! ;) Men jag blev nöjd och så :P
jag längtar till påsk wohoo!

imorgon kommer jag ägna mkt tid åt att tidinställa inlägg när jag är i fjälla' och sen typ va ute och fota! ;)

arkivbild!! (är i min syrras rum, med hennes Iphone ^^)
image description

// A-I

4 april

hej
alla morgontrötta!!

har inget att skriva utom att idag äre sista dan för denna veckan och nästa vecka = påsklov!! JIPPI MASSA LEDIGT NU DÅ<33

blev ett "morgontrött" inlägg ^^ somnade sent igår! :cc

sa jag hur gäärna jag skulle ta en sån här nu?

//ai

Tunika h&m

När jag inte bloggar: anniida @ inatagram!! :)

Dagens från a-i

SKOLRESA <3

hej på er!

Idag var vi på skolresa!! det var kul!!

Först åkte vi till en Curling ishall och provade att köra curling och lärde oss allt, det var suuuperkul! Sen åkte vi till Värmlands Museeum det var lite kul men vi skulle bygga legobilar typ och använda en motor som kopplades till solceller! Det var coolt och roligt men lite svårt med bygget!

Sen åkte vi hem!
Det var en jättebra dag!! :)<33

Tog TYVÄRR inga bilder på curlingen, arg på mig själv! :c Tog inte heller på museeumet glömde kameran i bussen! Men de enda bilderna jag har tagit idag är mest på mina kompisar så jag kan inte direkt visa någon bild tror jag! :/

Så himla synd!!

hadebra<3
image description

Dagens. Tisha h&m byxa cubus

'

2 APRIL

Hej!

Idag var jag på skolan när jag kom hem så var mammas kompis från Stockholm här och hälsade på! Jag har inte gjort något mer speciellt ^^

Ni har inte hört detta eller?
På torsdag och fredag är vi lediga från skolan vilket betyder kuul! För veckan efter det har vi påsklov, så vi har inte skola på länge nu!

På söndag åker jag till Hemsedal, en ort, skidort typ i Norge där vi tillbringar måndag - fredag med slalom! Det blir kuul!! Så nu ska jag sitta och fixa massor av tidinställda inlägg till er, så ni kan ha nåt att läsa! Kommer se om det finns internet för då kan jag blogga med pappas mobil kanske! Något inlägg borde jag kunna få till, men iof det är ju i Norge så de kan bli dyrt.. jaja!!

Det blir mycket mode för att jag kan inte riktigt skriva typ om vardag eftersom jag inte riktigt vet exakt vad som händer! Då vet ni iallafall!!!

And the winner is...


... Nej jag väntar liite till! :) Personen jag har ritat heter Isabella Johansson, men det hade räckt med Tinkerbella. Hon är asbra bloggerska som driver bloggen tinkerbella.blogg.se! :)

Och vinnaren är..
INGEN! Ingen klarade lista ut det trots att vi fått en hel del andra gissningar som Kenza, Kayture och angelicka blick! Haha!

Så ingen vann och därför delas inget pris ut, det kommer att komma en typ likadan tävling med en annan bild någon annan dag!

HAIR



Canon EOS 1100D
Foto: Clara (claarascloset.blogg.se min syrra)
Modell: Jag!

APRIL APRIL DIN DUMMA SILL!

Tja.. jaa jag har typ typ typ inte lurat
någon! Men asså jag väntar på att
pappa ska lura mig, det brukar han ju göra!



1 APRIL

Hallå!

Äntligen den stora lurardagen, yehee!! <3 Har inte lurat någon riktigt än, men väntar kanske lite till. Har ni tips på vad man kan luras med för skämt?? Behöver hjäälp!!
Ingen har lurat mig. :c Tråkigt!

Idag hade mamma lite kalas för släkten typ. Vi fick påskmat för mamma fyller år på tisdag! ;) Sen åkte jag på gudstjänst där jag medverkade med dans bl.a. Så nu är jag hemma. Nyss var det "hagelstorm"typ men nu har det lugnat sig, haha! Ska nog fota lite sen! Iaf, känns det som att klockan är 13, 14 eller nåt för att gudstjänsten vanligtvis brukar vara på förmiddagen men det var inte det idag, så jag är lite förvirrad, och har typ ångest! :c

Tänkte lura er lite men kom verkligen inte på nåt bra,, haha!! men vi hörs, hejdåå!!

(ps, har ni misstänkt något lurigt i nån tidning från idag?, om det kom nån ..)
hittade tussilago igår <3

Dagens outfit. Kjol från bershka.

.

L A

Blogg om mode, foto och vardag

RSS 2.0